Tegola

Tegola je vrsta vodonepropustivog krovnog pokrivača koji se odlikuje velikom fleksibilnošću i lakoćom, sa osnovom od staklenih vlakana, koja je premazana slojevima oksidovanog bitumena i atraktivnim mineralnim granulama po površini, koje su zaslužne za prepoznatljiv izgled. Tegola je dostupna u različitim oblicima, kao i bojama, lako uklapajući krov sa postojećom fasadom u ruralnom, kao i u urbanom okruženju.

Pogodna je za primenu na bilo kojoj vrsti građevinskog objekta, bilo to trajnog ili privremenog tipa, stambenog ili komercijalnog, naseljivog ili rekreacionog, sa nagibom krova od 9.5° do u potpunosti vertikalnog.

Budući da je fleksibilan materijal, lako se uklapa i u najzahtevnijim projektima. Tokom jakih oluja, kiše i grada, tegola u potpunosti apsorbuje svu nastalu buku. Ujedno, bitumenska šindra, zahvaljujući svom sastavu nije podložna truljenju i rđi, sa posebnim osvrtom na otpornost štetnom UV zračenju. Tegola pruža dugotrajan, visoko dekorativan, vodonepropustiv krov sa nebrojenim mogućnostima za izgled prema Vašim sopstvenim zamislima.

Bez obzira da li Vam je potrebna adaptacija postojećeg krova od tegole, ili želite u potpunosti nov pokrivač od bitumenske šindre – učinite to pametno, po najvišim svetskim standardima i kvalitetu!

Item added to cart.
0 items - 0,00 рсд