Tehnokomerc DOO

Tehnokomerc je osnovan 1989. godine kao porodično preduzeće i od tada uspešno posluje u oblasi trgovine. Vremenom, preduzeće je raslo i razvijalo se tako da danas spada u srednja preduzeća i zapošljava preko 35 radnika koji efikasno rade na ispunjavanju zahteva tržišta.

Tehnokomerc je osnovan 1989. godine kao porodična firma i od tada uspešno posluje u oblasti trgovine. Vremenom, preduzeće je raslo i razvijalo se tako da danas spada u srednja preduzeća koja efikasno rade na ispunjavanju zahteva tržišta.

Kroz dugogodišnju prisutnost na tržištu, Tehnokomerc je zadobio poverenje mnogih kupaca i dobavljača, tako da je danas ponosan na svoj status u oblastima koje pokriva, a lista partnera je dovoljno široka da se svakom izazovu tržišta odgovorilo na najbolji mogući način, čak i u pogledu zahteva koji nisu u osnovnoj paleti proizvoda.

U oblasti trgovine građevinskim materijalom, u funkciji je poslovni objekat smešten u industrijskoj oblasti zoni Kruševca, Jasički put br. 51. Na ovoj lokaciji se, pored poslovne zgrade i veleprodajnog magacina, nalazi i stovarište građevinskog materijala sa kompletnom ponudom. U okviru poslovnog objekta nalazi se i salon keramike sa velikim izborom kupatilske opreme i nameštaja, pločica, kabina, baterija, lajsni i lepkova.

U komunikaciji sa partnerima, bilo da su to kupci ili dobavljači, trudimo se da ostvarimo maksimalno poslovne odnose koji kao posledicu imaju unapređenje rezultata poslovanja i podizanja nivoa zadovoljstva korisnika naših usluga

Da bi ove procese dodatno unapredili, uveli smo, sertifikovali i primenjujemo Sistem menadžmenta kvalitetom u skladu sa standardom JUS ISO 9001/2001.

Spremno dočekujemo buduće evropske integracije sa velikim iskustvom poslovanja u obas smera sa inostranim partnerima i već unapred postavljenim sistemom saradnje

Tehnokomerc čini sve kako bi Vam bio na usluzi za duga vremena.

Item added to cart.
0 items - 0,00 рсд